• lykeio
  • lykeio

Οικοσελίδα
Χαιρετισμός Διευθύντριας

Φίλοι και φίλες,

Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη  ιστοσελίδα του Λυκείου και ΤΕΣΕΚ Πόλεως Χρυσοχούς.

Η ιστοσελίδα μας φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα κανάλι επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ μαθητών, γονέων,  εκπαιδευτικών και Διεύθυνσης του Σχολείου. Ταυτόχρονα, θεωρούμε ότι θα αποτελέσει το μέσο  ενημέρωσης ολόκληρης της σχολικής  κοινότητας  αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας για το εκπαιδευτικό, παιδαγωγικό και κοινωνικό έργο που επιτελείται στη σχολική μας μονάδα.


Σας καλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας και να ανακαλύψετε όλες τις  πτυχές της σχολικής ζωής του Λυκείου  και ΤΕΣΕΚ Πόλεως Χρυσοχούς.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του Σχολείου υποδέχονται, με ιδιαίτερη χαρά, τα παιδιά σας στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Μετά από δύο χρόνια, κατά τα οποία η πανδημία δοκίμασε,  αλλά  ταυτόχρονα ανέδειξε τη σπουδαιότητα της διά  ζώσης  διδασκαλίας,  ευελπιστούμε να  εργαστούμε  απρόσκοπτα  προς  όφελος των παιδιών. Στόχος μας είναι  τα παιδιά  μέσα από ένα ευχάριστο και κατάλληλο μαθησιακό περιβάλλον να καλλιεργήσουν τις  γνωστικές, συναισθηματικές και κοινωνικοπολιτικές δεξιότητές  τους, οι οποίες αποτελούν σημαντικά εφόδια για τις σύγχρονες, πολυπολιτισμικές  κοινωνίες του 21ου αιώνα.

Σας  ενημερώνουμε, παράλληλα, ότι το Σχολείο  είναι έτοιμο να  αντιμετωπίσει  τους κινδύνους που ελλοχεύουν εξαιτίας  του  κορωνοϊού,  αφού η σκιά του εξακολουθεί να πλανάται απειλητικά πάνω από την ανθρωπότητα. Για τον λόγο αυτό επιμένουμε  να  τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά  καθορίζονται κάθε φορά από το Υπουργείο Υγείας και έχουμε  λάβει όλα  τα  απαραίτητα μέτρα  για την αποφυγή του συγχρωτισμού των μαθητών , την  απολύμανση  όλων των χώρων και των ατόμων που διακινούνται σε αυτό και  έχουμε προβεί στη σύσταση  επιτροπής για  τη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων.

Το Σχολείο για να μπορέσει να προσφέρει ποιοτική  εκπαίδευση στα  παιδιά  αλλά και  ασφαλή παρουσία τους στον σχολικό χώρο,  χρειάζεται τη δική σας συνεργασία και βοήθεια. Σας καλούμε, λοιπόν,  να είστε σε εγρήγορση  και με κάθε τρόπο  να  συνεργαστείτε μαζί μας για να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα εμφανίζονται.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητά μας παιδιά,

Χαιρόμαστε που σας υποδεχόμαστε στο Σχολείο και σας υποσχόμαστε να εργαστούμε με κάθε αίσθημα ευθύνης  για  να σας παρέχουμε  ασφάλεια, ποιοτική και ουσιαστική παιδεία. Σας συμβουλεύουμε να προσέξετε την υγεία  και τη φοίτησή σας,  αλλά  και να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να αναπτύξετε μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Πιστεύουμε πως αυτά θα τα  πετύχετε,  αν  ακολουθήσετε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και  τους κανονισμούς λειτουργίας του Σχολείου  και αν αναπτύξετε  αρετές όπως η υπευθυνότητα, η  αυτοπειθαρχία και ο αλληλοσεβασμός.

Μέσα από την κοινή προσπάθεια, ευελπιστούμε ότι η φετινή σχολική χρονιά θα είναι για όλους χαρούμενη και ωφέλιμη.

Ευχόμαστε  σε όλους υγεία και χαρά!

 Η  Διευθύντρια

Πάτρα Τσαβέλλα


Σημαντικές Ανακοινώσεις

 
Ημερομηνία      
Ανακοίνωση
13/9/2022 Εγκύκλιος για Παροχή δωρεάν προγεύματος σε μαθητές που χρήζουν βοήθειας κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024
 Ενημέρωση

Ενημέρωση (Δ.Μ.Τ.Ε.Ε.)

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
banner pafos2017    banner analytika programmata     banner ypexams 160x52    banner covid19
   

        ''Της παιδείας αι μεν ρίζαι πικραί οι  δε καρποί γλυκείς''
                                (Ισοκράτης)
Υπουργείο Παιδείας και Πολιστισμού
Εκπαιδετική Υπηρεσία
Προηγούμενη Ιστοσελίδα
 Pisa Cyprus
Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Διοίκησης
Ο.Ε.Λ.Μ.E.K.