Παρασκευή του δικού μας κρασιού - Γεωπονικής

Παρασκευή του δικού μας κρασιού

Στα πλαίσια του μαθήματος της Αμπελουργίας οι μαθητές του κλάδου Γεωπονίας και της Ξενοδοχειακής σχολής την Τετάρτη, 18/10/2017, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αρχική διαδικασία (σύνθλιψη σταφυλιών, παραγωγή μούστου) για την περαιτέρω παραγωγή του κρασιού.

Το δικό μας κρασί εμφιαλώθηκε!      ourwine

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Ηλία Μυριάνθους, βουλευτή επαρχίας Πάφου, για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση της διαδικασίας, αφού προσέφερε ποσότητα σταφυλιών, μηχανή σύνθλιψης, βαρέλι, προσθετικές ουσίες, και μας τίμησε με την παρουσία του.

Στην υγεία μας!

  • IMG_3880
  • IMG_3882
  • IMG_3883
  • IMG_3885
  • IMG_3886
  • IMG_3887
  • IMG_3894